БЪЛГАРИЯ

Тежка колониална зависимост и унижение – „Украйно бий ме, обичам те!“

След като стана ясно, че украински про-правителствен сайт заплашва с убийство десетки български граждани, в това число бивш президент и настоящ заместник председател на Народното събрание, родните депутатити, като ответна мярка, решиха да предоставим допълнителна военно-техническа помощ на Украйна.

Народното представителство от управляващата „корпорация“ прецени, че обяснението, което бе публикувано от украинското посолство в София, че въпросния сайт развива творческа и научна дейност, напълно ги удовлетворява и няма нужда да се предприема нищо повече!

Даже се намериха и хорица от онази тънка креслива прослойка, които приеха публикуваните в „Миротворец“ имена с ентусиазъм и според мен съвсем скоро ще започнат да обясняват, че всъщност набелязаните за ликвидиране българи си го заслужават – абе направо ще закрещят „Браво! Избийте ги!“.

Представяте ли си, каква врява щяха да вдигнат демократите у нас, ако сайт с подобно съдържание и призиви за ЛИКВИДИРАНЕ НА ХИЛЯДИ ХОРА, ВКЛЮЧИТЕЛНО НАД 300 ДЕЦА, бе оперирал в Русия?

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version