БЪЛГАРИЯ

КАКТО ПРЕЗ ФАШИСТКО – ТАКА И СЕГА!

ПСИХОДЕСНИТЕ НЕГОДУВАТ, ЧЕ ПИЛОНЪТ НА РОЖЕН Е ПОГЪЛНАЛ СРЕДСТВА, КОИТО Е МОЖЕЛО ДА БЪДАТ ДАДЕНИ ЗА УБИЙСТВА В УКРАЙНА?!

Същите разбирания както през фашистко (1941 – 1944 г.), когато България е обрана до шушка от тогавашните предатели, събиращи средства за хитлеристите.

И не само хранителни продукти, но де що имало обработени животински кожи и желязо – всичко потегляло с ешелоните за нацистка Германия.

Заради нуждата на хитлеристите от желязо, по селата обрали чапите, мотиките, лопатите и даже ралниците, които стопаните не успели да скрият.

До там я докарали монархофашистите, че след войната се наложило да внасят за Бригадирското движение кирки и лопати от СССР, което е документиран факт.

Някога имах двама възрастни съседи, които в онези години няколко седмици на гара Горна Оряховица са разтоварвали влакове с кирки и лопати от СССР за Бригадирското движение в Търновско и Габровско, защото след съюзничеството ни с нацистите, у нас не останало нищо с нищо.

Сега се повтаря същата история, когато заради кефа на сегашните ни пишман съюзници източваме България, за да подхранваме войната в Украйна. Абсолютно същата ситуация.

Как може да сме толкова загубена нация?!..

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version