БЪЛГАРИЯ

Eвроатлантиците, партийци и непартийци, бесни побеснели да съборят един паметник

  • Ха сега да ги видим евроатлантиците, партийци и непартийци, бесни побеснели да съборят един паметник в София, и за които това е най-важната им политическа задача днес в държавата на бедните българи, сън не ги хваща даже.
  • Какво ще кажат по въпроса за цените на всичко за живота на българските граждани в днешна България, но и за другата България НРБ.

Защо от 25 години вече проф. Минчо Христов непрекъснато настояваше да се въведе „ЗАКОН ЗА СПЕКУЛАТА“ от правителствата и парламентите на Р. България, но нито едно от тях не го направи, дори „реформаторите“ „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и финансиста Асен Василев като правителство виждайки какво се случва, каква галопираща инфлация имаше през всичките 7 месеца докато бяха власт, но така и не създадоха законопроект и той да бъде бързо обсъден публично, дискутиран в общестовото ни и в Народното събрание?
На сичкото отгоре излъгаха, че това правителство е било много социално такова, и че точно пък вицепремиера и министъра на икономиката г-жа Корнелия Нинова постигнала много с нейната БСП социална политика.

„Да го духат бедните!“, се изказа министъра на финансиите
Асен Василев.

Някой българин, от младите да е прочел в аналите на НРБ такова нещо от тодор живков или който и да е министър в държавното правителство?
Да е попитал защо в НРБ е нямало такъв закон, но е нямало и инфлация въобще, нито СПЕКУЛА за цените на производствата от икономическите предприятия и най-вече в селското стопанство и търговията?
Ммммммммммммммм?
Нали твърдят като безумци, направо луди за връзване, че Комунизма /социализма, защото комунизъм нямаше в НРБ/ е мракобесен строй, държавен режим?
Е, сега като пак сме капиталистическа държава, защо се появи спекулата и тя свободно се провежда в страната, станала „демократична“, а не диктаторска ????????????

Най-напред политиците и партиите им са СПЕКУЛАНТИ, при това не им се ограничава по никакъв начин от държавен закон спекулативните действия във властта и по време на избори в държавата.

ВИНАГИ и в цял свят най-важното за хората и гражданите в една държава е била ХРАНАТА, защото без нея ЖИВОТ НЯМА нито за човеците, нито за целият земен животински свят.
Днес спекулантите точно нея са превзели, ХРАНАТА и няма как и кой да ги спре, защото сме „демократична“ държава с пазарна кономика.

Честит „празник“ на гладните български жени и майки днес, защото има мноого такива, които и на 8 март не само, че не празнуват, не са щастливи и весели, но са и гладни, гладни за достатъчно храна, за разнообразна и здравословна, за качествена българска храна, произведена от българската земя, гладни и въобще за някаква, защото нямат пари даже да си купят кучешка и котешка.
Станали са като мишките ядяйки сирене, толкова могат да си позволят с парите от доходите си, една бучица която да нахрани само мишка.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version