БЪЛГАРИЯ

ГНУС КАПЕ В БЪЛГАРИЯ

Знам, че ТАЗИ държава няма да оцелее. Тя е толкова болна, развратена и мръсна, че може единствено да агонизира до логичния си край, който едва ли е далеч. Междувременно народът ще я напуска, ще я псува и мрази, защото е държава на престъпниците, а не на нормалните българи. Защо ли?
Когато на тежко болни деца се ограничават парите за лечение и в същото време се раздават безотчетно милиони на украинските туристи, на територията на BG капе гнус!
Когато полицаите вместо да изпълняват задълженията си търгуват с наркотици, влизат с взлом и задържат невинни хора, рекетират гражданите, открито крадат и прекарват мигранти за пари, в BG капе гнус!
Когато лекарите вместо да лекуват болните, им вземат и последните левчета с измама и фалшиви диагнози, а накрая ги убиват, в BG капе гнус!
Когато съдиите трябва да осъдят убийците, а те ги освобождават като невинни, в BG капе гнус!
Когато търговците продават развалени, отровни и вредни продукти, на два пъти по-високи от европейските цени, без някой да ги санкционира, в BG капе гнус!
Когато хората работят по 12 часа без осигуровки и за труда си получават по 450 – 700 лв. в BG капе гнус!
Когато мутрите, мутресите и правителствените кортежи газят невинни хора и поради арогантност предизвикват катастрофи, в BG капе гнус!
Когато пътници се качат в автобус или влак, а той по пътя се запали или катастрофира поради безотговорна неизправност, в BG капе гнус!
Когато нормални хора пътуват с колата си, а биват засичани или търпят катастрофа, поради пияни, дрогирани и шофьори без книжка, в BG капе гнус!
Когато по медиите откровено лъжат и развращават хората, когато ги зомбират вместо да ги развличат и възпитават, в BG капе гнус!
Когато на децата се гледа само като на спестовни касички за дадено училище и се убиват мечтите, вярата в доброто и надеждите за нещо хубаво в бъдещето, в BG капе гнус!
Когато учителите са потискани, мачкани и без никакви права, а само с бюрократични задължения, в BG капе гнус!
Когато старците гладуват, за да си платят тока, водата, парното, телефона и данъците, а накрая неуспели се самоубиват, в BG капе гнус!
Когато студентите вместо да учат си плащат, за да си вземат изпитите, а крайната им цел е дипломата за висше образование, а не знанията, в BG капе гнус!
Гнус капе и от повечето коментари в Интернет, защото са написани от човекоподобни изроди!
Според сегашните психолози обаче е нужно да търсим хубавата страна и на най-гнусното нещо. Дори на войната в Усрайна може да се гледа с добро око, стига да си в оръжейния или бизнеса с трансплантация на органи. Обаче повечето обикновени, нормални хора НЕ СМЕ в никакъв бизнес и единствената ни далавера е, че все още сме живи, въпреки огромните усилия на СЗО и ОЗИ / Организираните Западни Изроди / да ни видят сметката с ваксини, сертификати и буболечки в храната!

Вече разбрахме, че не можем да си върнем старата държава, но няма ли поне мъничък шанс, да си отвоюваме нова, самостоятелна, а не колониална българска държава?!
Предполагам някой ще си помисли, че по-гнусна статия не е чел от доста време или, че автора и притежава доста нестандартно чувство за черен хумор. Нищо подобно, бих казал аз! Просто нещата трябва да се назовават с истинските им имена.

Красимир Бачков

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version