БЪЛГАРИЯ

Христо Иванов призовава за повече убийства

‼️Не зная на какво се дължи самочувствието на Христо Иванов, чиято коалицийка получи едва 2,9% одобрение от българските избиратели, че да пише декларации за даване на оръжие на Украйна и пряко участие на България във военният конфликт!?
‼️Този човек без грам трудов стаж и с разяждаща се от вътрешни борби коалицийка отсвирила хората на „генерала“ с 38ми номер обувки, се е взел на сериозно и си мисли, че е някакъв фактор.
‼️Горещо съветвам всички тия загрижени жълтопаветни евро-атлантици, да се сетят, че България и българският народ са преди всичко и тези неща не са в дневния ред на негово величество суверена.
‼️Партиите и коалициите бяха избрани, за да преведат страната през тежката зима и кризата, в която същите тези продажници я вкараха.

Ама можете ли да си представите, още няма ни парламент, ни правителство, вероятно няма и да има, а тия мизерници, всяка втора дума им е Украйна. Ай, сиктир, бе продажници мръсни. Вас украинци ли ви избраха. Шибани, надупени гъзодавци.

То се видя миналата година, каква подлога американска и герберска е този Христо Иванов. И когато говори по телевизията, не може да каже една твърда позиция. Говори, говори ма само шикалкави. Като слуз е

Те са поставени с тази цел затова им се плаща. А някой ги държат чрез техните прегрешения ( как полицията използва дадени престъпници да им помагат за разкриване на престъпления, а тези помощници са защитени и така стават нагли в поведението си , защото закона ги защитава, а кой е закона – тези които създават законите в свои интерес- елитите ; всичко е мафия ; така те винаги са силни и си правят каквото искат). Една разбрах по честен начин не можеш да изкараш много пари, всичко е далавери и задкулистни договорки, а най вече когато създаваш проблеми ти се плаща достойно за свършената работа

Борбата е за мир и преговори, само безумци, платени натовски поддръжници са за война, да не се допускат до властта, българския народ е миролюбиво, на следващите избори могат са правят компания на слави.

Най-четени

Exit mobile version