БЪЛГАРИЯ

Плажуващи на „Корал“ се ядосаха на Кирил Петков

Много е тъжна картинката – с цялата си свита и всичките лакеи

Бащата на Кирил Петков – Петков публикува във фейсбук снимки от разходката на премиерското семейство на “Корал” заедно с НСО.

Екоминистърът Борислав Сандов излъга, че премиерът бил без охрана

Десетки гневни коментари във фейсбук се изсипаха срещу премиера в оставка Кирил Петков, който се появил на плаж “Корал” със семейството си, но и с НСО. Екоминистърът Борислав Сандов се опита да обясни вчера пред bTV, че Петков не е бил с охрана на плажа. “Разходих се и нямах информация предварително, но видях министър-председателя там.

Обменихме няколко приказки, все пак той си почиваше. Не исках да говорим по работа. Нито аз бях с охрана, нито той”, каза Сандов. Самият кирил Петков обаче обясни на ядосаните плажуващи, че НСО е с него по закон.

“Кирил Петков, много е тъжна картинката, в която един премиер ходи по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се трупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат. Просто си седях там на плажа и се чудех, какво точно правите на този плаж”, написа на на министър-председателя един от активистите за запазване на плаж “Корал” Атанас Русев.

“Събуй се малко и стъпи на Земята. Няма ден без да направиш гаф. Не знам дали това е стратегия или просто толкова си можеш. Казвам го съвсем добронамерено защото ме е грижа за България за разлика от теб!”, пише на Петков друг потребител – Николай Хел.

Снимки от семейната почивка сподели пръв във фейсбук профила си Петко Петков – бащата на премиера в оставка. “Красива изложба от картини на плаж Корал”, написа той.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version