БЪЛГАРИЯ

Фалшива страна, фалшива и страшно корумпирана „съдебна система“

Нямам кристална топка, но знам какво ще стане с тоя, който уби две млади жени снощи.
Ще има някаква пародия на дело, някакви фалшиви експертизи от типа какъв чай е пил, някакво протакане във времето, някакви циркове……. и накрая ще го осъдят условно, а той ще ни осъди в Страсбург за нарушаване на човешките му права да кара с 200 км/ч по улиците.

***

Задържаха избягалия Семерджиев от катастрофата в София

Георги Семерджиев е излязъл тази година от затвора

Шофьорът, заподозрян за катастрофата в София, който избяга от местопроизшествието, е задържан от отряд „Кобра“, съобщи bTV. Бившият футболист Георги Семерджиев бе обявен за общодържавно издирване.

35-годишният Георги Семерджиев е задържан минути преди 13,30 часа.на ул. „Горски пътник“ в квартал „Лозенец“, в района на хотел „Маринела“, близо до мястото на катастрофата.

При станалата снощи катастрофа загинаха две млади жени – на 22 г. и на 26 г. Движейки се с бясна скорост и преминавайки на червено, Семерджиев е блъснал такси, джипът му се е разцепил на две и задната част е помела двете млади жени на тротоара, убивайки ги на място.

От полицията потвърдиха, че Семерджиев има множество криминалистични прояви, включително и такива с наркотични вещества. Заради извършени нарушения на Закона за движение по пътищата е с отнето свидетелство за управление.

КАТ установи множество нарушения при причинителя на катастрофата, който е избягал от местопроизшествието. „Автомобилът е с фалшиви номера – има софийска регистрация, а е с немски номера. В него са намерени синя лампа и стоп палка. Собственикът е с швейцарска книжка, която е отнета, има над 50 нарушения“, обясни Тенчо Тенев, шеф на КАТ-София, който пристигна на мястото на катастрофата.

Според БНР полицията издирва и жена, която се е возила при задържания шофьор. Установена е самоличността на мъжа. Той е бивш футболист на ФК Левски и на Спортист Своге. През 2010 г. е задържан за участие в „черно тото“. Главният прокурор Иван Гешев възложи разследването на екип от Националната следствена служба.

Издирваният мъж е излязъл тази година от затвора, съобщи „24 часа“. В края на миналата година той е бил осъден на 8 месеца затвор за разпространение на дрога след споразумение с прокуратурата. Бившият футболист има и още едно осъждане, по което е бил реалибилитиран.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

Подходяща музика за любителите на йога.

Най-четени

Exit mobile version