БЪЛГАРИЯ

СПРЕТЕ ТАЗИ ХАРВАРДСКА КАРТЕЧНИЦА!

Това е най-голямото недоразумение в българската политика след освобождението на България от Родината на Карадая!!
Първо се озъби и застана срещу президента т.е храни куче да те лае! Абе герой от Достоевски, ако не беше президента Радев, нито щеше да станеш министър, нито щеше да направиш партия, нито щеше да спечелиш избори с доверието на президента, нито щеше да станеш министър-председател!
Второ, действително предаде националните интереси спрямо Македония! Всичко показва, че си работил зад гърба на истинските българи, коалицията, президента и си изпълнявал интересите на краварите и онези от Ньойския договор, дето ни откраднаха половин България в т.ч. и Македония!
Трето, кой те бие по главата да се дървиш на Русия? Кой ти дава право от наше име да ходиш в Украйна, да водиш официално русофобска политика, да плащаш хотели на 100000 украинци, а нашите майки и бащи да стоят гладни и да проклинат връхлетялата ги на стари години бедност от демокрацията!
Четвърто, искам да те питам каква е цената на природния газ и петрол, който плащат Унгария и Сърбия, и какво плащаме ние сега?
Пето, като си толкова голям икономист, защо инфлацията е една от най-високите, наравно с тези от Прибалтика, в ЕС?
Абе, по-голям профан от този миндил и от тотото да бях поискал нямаше да ни се падне!
Нито Бойко е в затвора, нито Гешев е извън прокуратурата, нито ВСС е разпуснат, нито пари от Европа от плана за възстановяване, нито администрацията си плаща осигуровките! Бойко продължава да държи медиите, профсъюзите, пътните фирми, ресторантьорите, съдебната система и прокуратурата, ДПС, ИТН и ДЪРЖИ НА СИНДЖИРЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ!
Ние те избрахме да изчегърташ Бойко и герберастите, разбра ли?
Не да ми ходиш в Украйна и да доставяш оръжие в Полша, което индиректно отива в Донбас.
Не да ходиш в Македония преди „елинските македонци“ да са запели песента, че сме един народ, с един език, с едно историческо минало, и те са нова нация от 70 години формирана от сръбския национализъм с неоценимата „помощ“ от дулата на калашниците на Сталин!
Ти правиш точно обратното на онова, КОЕТО ПРАВИ ОРБАН!
Защитава стандарта и националните интереси на своя народ!
Номерът с корупцията вече не минава!
Сега нищо не ти остава, освен да идеш в канадското посолство и да кандидатстваш за ново гражданство, щото си срам за България! Ти си по-голям Франкенщайн от Онуй!

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

Най-четени

Exit mobile version