АКТУАЛНО

БОРИСОВ ПАК РАЗДАВА ПАРИ НА ВЪЗДУХАРИ НА ФОНА НА МАСОВИЯ МОР!

3 271 000 лв. премии в Здравната каса за „постигнати резултати“! А пациенти умираха на стълбите пред болниците (документи)

През 2020г. не е решен НИТО ЕДИН ПРОБЛЕМ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! Напротив, блатото става все по дълбоко и животозастрашаващо! И на този фон служителите в НЗОК са си раздали ТРИ МИЛИОНА И ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА БОНУСИ за „постигнати резултати“! Резултатите са следните – българите сме на първо място в Европа по смъртност, сърдечно-съдови заболявания, инсулти, инфаркти, онкологични заболявания и тн. И на последно място по трансплантации и превенция на редица заболявания! Българите имат най-кратка продължителност на живота и най-лошо качество на живот. Всеки лев в сектор „здравеопазване“ даден, като бонус за „постигнати резултати“ е цинизъм!

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опАит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

БОЕЦсрещуМАФИЯТ

Най-четени

Exit mobile version